Wijnproeverij

YES! Eindelijk is het zover: mijn eerste klus als vrijwilliger bij Oranjeverening Borculo!

Wijnproeverij

De oranjevereniging organiseerde een wijnproeverij voor Borculoërs. Het doel? De lekkerste rode en witte wijn en rosé uitzoeken voor Septemberfeest 2020! Niels en ik maakten foto’s van deze gezellige middag bij ’t Vierspan in Borculo. 

Kennismaken

Voordat we konden beginnen, maakte ik kennis met het bestuur van de Oranjevereniging Borculo. ‘Wat fijn om je er bij te hebben!’ – Wat een warm welkom! Voordat de wijnproevers kwamen, pakte ik mijn camera uit en maakte ik wat testfoto’s. Niels en ik kwamen er achter dat we dezelfde camera body, lens en flitser bij ons hadden. Niels had nog veel meer moois in zijn cameratas. Als ik wilde proberen, dan mocht dat. Gaaf!

Proeven maar!

Na een korte toespraak van de voorzitter, kon het proeven beginnen. Het werd steeds gezelliger… ? Ondertussen kwamen er heerlijke hapjes voorbij, waar ik dankbaar gebruik van maakte. Dat kunnen ze goed daar bij ’t Vierspan! ? Tussendoor probeerde ik een lens van Niels uit. Zwaar, maar oh wat maak je daar mooie foto’s mee! Daarna weer terug naar mijn eigen lens, want dat is toch beter vol te houden. 

Daarna kwam het beraad. Het bestuur bekeek de beoordelingen van de wijnproevers en trok conclusies. Welke wijnen hebben er gewonnen? Dát blijft nog even een verrassing… 

De middag werd afgesloten met een mooie groepsfoto. Bedankt!

Filmpje

Zonder dat iemand het merkte, maakte ik, naast heel veel foto’s, wat filmpjes van de middag. Na het editen van de foto’s monteerde ik de beelden en ik plakte er wat foto’s van Niels en mij tussen. ‘Kan je daar iets mee?’ vroeg ik aan Anna. 

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Wijnproeverij

‘Complimenten voor het filmpje zeg! Leuk!’ – Anna

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Wijnproeverij

Het filmpje was goedgekeurd! Hup, op Facebook ermee, wel onder de naam van de Oranjevereniging Borculo natuurlijk!

Wil je alle foto’s zien die Niels en ik hebben gemaakt? Ga naar de website van Oranje Borculo!

 

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Wijnproeverij

Ben je enthousiast geraakt over mijn foto’s? Neem contact met me op!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Wijnproeverij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *