Eerbetoon aan de toiletrol

HUH? Lees ik dat nu goed? Een eerbetoon aan de toiletrol? – Ja, je leest het écht goed!

Nu we allemaal thuis zitten en we onze boodschappen hamsteren in deze Corona tijd, is er geen wc-papier meer te krijgen. Althans, niet in Borculo! Ik ben alle supermarkten af geweest, maar helaas zonder enig succes. Je zou denken dat na een paar weken alle mensen wel uitgekocht zijn met dat wc-papier, maar niets blijkt minder waar. Het ene lege schap was nog teleurstelleder dan het andere. 

Wat moest ik doen? Online bestellen? Maar ik had het eigenlijk nú nodig.. Een vriendin bood wc-rollen aan, mocht ik ze echt nergens kunnen krijgen. Uiteindelijk heb ik in Lochem bij de Lidl een pallet vol met wc-papier gevonden. Hallelujah! Ik heb netjes één pak wc rollen afgerekend, want ik hamster niet 😉

Na deze bijzondere zoektocht, breng ik nu met liefde een eerbetoon aan de toiletrol! 

Is ie niet prachtig? ?

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek eerbetoon toiletrol Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek eerbetoon toiletrol Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek eerbetoon toiletrol Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek eerbetoon toiletrol

Het was een ludieke actie, maar eerlijk gezegd ben ik blij verrast met de uitkomst ? Ik heb nog niet eerder op deze manier naar een toiletrol gekeken, jij wel? Wie had gedacht dat zo’n rolletje zacht papier zo prachtig kon zijn? ❤ 

Vergeet niet de WC-rol post te checken op mijn Facebookpagina!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Productfotografie is vanaf heden ook mogelijk ? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *