Tarieven zwangerschap en newborn

Een newbornshoot is altijd een hele bijzondere shoot. Ik leg de allereerste momenten vast van het leven van jouw baby en doe dat met de allergrootste zorg. Het liefst doe ik dat door jullie ritme te volgen: ik kom bij jullie thuis en fotografeer gewoon wat er allemaal gebeurt. Is het tijd om te voeden of een luier te verschonen? Daar heb ik uiteraard alle begrip voor. Als het nodig is, trek ik me even terug. Ik heb geen haast en zorg ervoor dat geen afspraken gepland heb staan na de fotoshoot, zodat ik desgewenst nog wat langer kan blijven voor die éne perfecte foto! ?

Je zult begrijpen dat een newbornshoot mogelijk meer tijd kost dan een gewone fotoshoot. Soms duurt het een tijdje voordat je baby lekker slaapt, soms is het zo gepiept. Ik reken voor een newbornshoot dan ook geen vaste uren. 

Een zwangerschapsshoot doen we in overleg op een mooie locatie of bij jou thuis. Jij staat centraal, maar jouw partner en eventuele broertjes/zusjes mogen dan natuurlijk ook even op de foto. Het is handig om dat helemaal aan het begin of aan het eind te doen, zodat ze verder hun eigen gang kunnen gaan. Zeker voor partners die niet zitten te wachten op een uitgebreide fotoshoot kan dat een uitkomst zijn! ?

Ben je op dit moment zwanger en wil je een zwangerschapsshoot boeken en ook alvast een newbornshoot? Dan krijg je flinke korting! Boek je je zwangerschapsshoot tegelijk met een newbornshoot, dan betaal je voor de beide shoots samen slechts €199,00!  (normaal €248,00) Ook krijg je dan een professionele afdruk van 20×30 cm cadeau.

Direct een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot boeken

Natuurlijk is het mogelijk om de zwangerschapsshoot of basisnewbornshoot uit te breiden. Neem dan gerust even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijke upgrades:

  • Het verlengen van de duur van de fotoshoot
  • Meer of alle foto’s uit de galerij ontvangen – €5 per extra foto of 50% korting op de gehele galerij
  • Professionele afdrukken of een fotoboek bestellen

Bekijk hier mijn portfolio voor zwangerschaps- en newbornshoots.