Tarieven zwangerschap en newborn

Een newbornshoot is altijd een hele bijzondere shoot. Ik leg de allereerste momenten vast van het leven van jouw baby en doe dat met de allergrootste zorg. Het liefst doe ik dat door jullie ritme te volgen: ik kom bij jullie thuis en fotografeer gewoon wat er allemaal gebeurt. Is het tijd om te voeden of een luier te verschonen? Daar heb ik uiteraard alle begrip voor. Als het nodig is, trek ik me even terug. Ik heb geen haast en zorg ervoor dat geen afspraken gepland heb staan na de fotoshoot, zodat ik desgewenst nog wat langer kan blijven voor die éne perfecte foto! 🥰

Je zult begrijpen dat een newbornshoot mogelijk meer tijd kost dan een gewone fotoshoot. Soms duurt het een tijdje voordat je baby lekker slaapt, soms is het zo gepiept. Ik reken voor een newbornshoot dan ook geen vaste uren. Voor €159,00 kom ik graag langs om prachtige foto’s te maken van jullie kleine wonder. Daarbij zijn de nabewerking en 10 digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen. 

Ben je op dit moment zwanger en wil je een zwangerschapsshoot boeken? Dat kan al vanaf €89,00 inclusief 5 digitale foto’s in hoge resolutie. Samen kiezen we de perfecte locatie uit voor de zwangerschapsshoot. Wil je ook alvast een newbornshoot boeken? Dan krijg je flinke korting! Boek je je zwangerschapsshoot tegelijk met een newbornshoot, dan betaal je voor de beide shoots samen slechts €199,00!  (normaal €248,00) Ook krijg je dan een professionele afdruk van 20×30 cm cadeau.

Direct een zwangerschapsshoot en/of een newbornshoot boeken

Natuurlijk is het mogelijk om de zwangerschapsshoot of basisnewbornshoot uit te breiden. Neem dan gerust even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Meer nabewerkte digitale foto’s ontvangen.
  • Professionele afdrukken of een fotoboek bestellen.