Herfstshoot

Joepie, het is herfst! Herfst is, naast de lente, toch wel mijn favoriete seizoen. De warme kleuren van de bladeren staan altijd garant voor een prachtig decor. Tijd voor een herfstshoot!

Vandaag ging ik op pad met Marije voor een herfstshoot. Wederom in Ruurlo langs het Kabouterpad, omdat dat de vorige keer zo ontzettend goed beviel! Er was vandaag iets minder zon, maar dat mocht de pret niet drukken.

Aan de rand van het bos

Vlakbij de open plek in het bos staan er een picknickbank en een hut op een grote bult. Daar begonnen we met het maken van de foto’s, want het is daar altijd donkerder dan op de open plek zelf. Met een zon die bijna onder gaat een verstandige keuze!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot

Wat een kleuren!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

‘Ze zijn heel erg mooi allemaal! Thanks!’ – Marije

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Open plek

Daarna was het tijd voor de open plek. Tijdens een wandeling rondom het open veld heb ik prachtige, dromerige foto’s kunnen maken! Marije was niet bang om haar kleding vies te maken, dus we hebben ook nog even op de grond gezeten. Dat geeft altijd een bijzonder effect, zo’n laag perspectief!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot  Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot   Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot     Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Herfstshoot

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Wil jij ook zo’n leuke herfstshoot? Dat kan natuurlijk! Neem contact met me op om een shoot te plannen. 

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *