Valentijnsdag actie

Love is in the air! ❤
 
 
En dat nemen we wel héél letterlijk! ?
Het is februari! En dat betekent maar één ding: de liefde hangt in de lucht! Nog maar even en het is alweer Valentijnsdag en er zullen, dit jaar meer dan ooit, heel veel lieve kaartjes verstuurd gaan worden!
Stel je de grote glimlach op je partners, opa’s of oma’s gezicht eens voor als ze een kaart met zo’n schattige foto in de bus krijgen! ? Is het niet supercute? ❤
 
Wil jij ook zo’n ontzettend schattige foto van jouw kind? Dat kan! En ook nog helemaal Coronaproof, want de foto maak je gewoon thuis met je mobiel!
❤ Plaats je bestelling bij mij door onderstaand contactformulier in te vullen: ik neem vervolgens contact met je op. Een chatbericht op FB of Insta sturen mag ook ? Je ontvangt dan een korte, duidelijke instructie voor het maken van de foto.
❤ Maak een mooie foto van jouw kind(eren) of zoek een leuke foto uit die je al hebt (en die aan de eisen voldoet).
❤ Stuur de foto per mail naar mij en ik zorg voor de magic! ✨
 
Voor slechts €10 kruip ik achter mijn computer om jouw kindje (of jou) in de luchtballon te Photoshoppen – uiteraard heb je de foto ruim voor Valentijnsdag in je mailbox! Je kunt de foto vervolgens gebruiken om een leuke kaart, mooie mok of afdruk te bestellen.
Bestel je meerdere foto’s? Dan krijg je korting! Voor de eerste foto betaal je €10, voor iedere extra foto €5 (binnen één gezin). Een luchtballonvaart was nog nooit zó goedkoop! ? Happy valentine’s day! ❤
 
Heel veel liefs,
Rianne ♥
 

Contactformulier