Valentijn

Love is in the air… Hoor jij ook gelijk dat vrolijke liedje in je hoofd?!
Valentijnsdag is zó leuk! Eigenlijk bedoeld voor geheime aanbidders, maar ik vind Valentijnsdag een geweldig goed excuus om een leuk kaartje te sturen naar papa/mama en opa/oma! (Of oom/tante/buren/vrienden, noem maar op!).

Mijn man krijgt ieder jaar steevast een superleuk kaartje van onze zoons op Valentijnsdag, evenals de opa’s en oma’s! En ieder jaar krijg ik weer leuke appjes of een telefoontje, omdat ze zo vreselijk moeten lachen om de geweldige foto die op de voorkant staat! En dat is precies de bedoeling: een lach op het gezicht van je geliefden toveren!

Inmiddels heb ik heel wat opties voor leuke kaartjes, maar niets is mij te gek. Zit er niets voor je bij? Stuur me dan even een berichtje, dan maak ik een custom achtergrond voor je die precies is wat jij voor ogen hebt! Mijn bestaande collectie:

#1 Auto                                                                     #2 Koffer                                                               

 

 

 

 

 

#3 Koffers                                                                 #4 Luchtballon      

 

 

 

 

 

#5 Olifant                                                                 #6 Graafmachine                                                 

 

 

 

 

 

Wil je zo’n leuke foto bestellen? Dat kan voor €10,00! Voor dat bedrag photoshop ik jouw kind(eren) in één van de bovenstaande foto’s. Je ontvangt de foto digitaal, dus je kunt er vervolgens mee doen wat je wil. Online delen, een kaart met de foto erop bestellen, op een mok laten drukken: whatever you want!

Lijkt je dat gaaf? Vul dan onderstaand bestelformulier in, stuur de allerleukste foto van je kind(eren) naar me op en ik ga voor je aan de slag!

Hoe werkt het precies?
1) Vul onderstaand bestelformulier in en geef aan welke achtergrond je kiest.
2) Na het invullen van het bestelformulier, ontvang je van mij een instructie voor het maken van de foto (passend bij de achtergrond die je hebt gekozen). De foto mail je naar info@riannefotografeert.com.
3) Nadat ik de foto van jou heb ontvangen, ga ik aan de slag in Photoshop. Als de foto af is, stuur ik een conceptversie en een betalingsverzoek.
4) Na betaling ontvang je de digitale foto in hoge resolutie en zonder logo in je mailbox.

 

Bestelformulier

    Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy.