Minisessies

Is een uitgebreide fotoshoot iets te veel van het goede? Dan kunnen de minisessies een uitkomst zijn!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Minisessies Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek Minisessies 

Eens in de zoveel tijd organiseer ik minisessies: shoots van maximaal 20 minuten op een vaste locatie. Er is die dag dan ruimte voor meerdere personen/gezinnen/stelletjes om op de foto te gaan.

De kosten voor een minishoot bedragen €35,-. Daarbij zijn 15-20 minuten lang fotograferen, de nabewerking en uiteindelijk 3 prachtige foto’s inbegrepen. De minisessies zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Tegen een meerprijs kun je extra foto’s ontvangen.

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Direct een minishoot boeken? Dat kan! Vul onderstaand contactformulier in om een plek te reserveren voor één van de minishoots. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Je ontvangt dan ook aanvullende informatie zoals de precieze locatie en de tijd waarop je bent ingedeeld.

Staat er geen passende datum of locatie tussen? Houd deze pagina dan goed in de gaten of neem contact met me op om te vragen waar en wanneer de eerstvolgende minisessie gehouden wordt.

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek

Volg mij op Facebook!

Rianne Fotografeert Fotograaf Borculo Berkelland Achterhoek