IJsprinses minisessies!

Wil jij als eerste de mogelijkheid krijgen om een IJsprinses minisessie te boeken? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier hieronder!

IJsprinses minisessies
Ik noem het IJsprinses minisessies, maar iedereen weet natuurlijk wel over welke animatiefilm ik het heb! 😉
Vanwege copyright mag ik de naam niet gebruiken, maar foto’s maken in dezelfde stijl mag wel. En met wat Photoshop handigheidjes maak ik er echt een magische fotoserie van! Hoe gaaf is dat?! Allemaal voor een heel schappelijk prijsje 😉

Waar meld ik me voor aan?
Iedereen die zich aanmeldt via dit contactformulier, ontvangt een e-mail met alle informatie over de minisessies en de mogelijkheid om als eerste te boeken, nog voordat ik de boekingen open zet op sociale media. Zo ben je er zeker van dat je als eerste kans maakt op een plekje!

Is aanmelden vrijblijvend?
Ja, aanmelden is volledig vrijblijvend! Je ontvangt na aanmelding op korte termijn een e-mail met:
-de beschikbare tijden voor het boeken van een minisessie
-voorbeeldfoto’s, zodat je weet wat je boekt
-informatie over locatie, kosten, et cetera

Kan ik ook een minisessie boeken als ik me niet voortijdig heb aangemeld?
24 uur na het verzenden van de e-mail, wordt de advertentie ook op sociale media gedeeld en kunnen mensen die zich niet voortijdig hebben ingeschreven, ook een minisessie boeken. Tenzij alles binnen 24 uur al volgeboekt is natuurlijk!

Helaas, het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de infomail.
Als er nog plek is, verschijnt er op zaterdagavond 13/01 rond 20.00 uur een link om een minisessie te boeken op mijn sociale media kanalen en op deze website.